...that is the question.

martes, 12 de mayo de 2015

Navegació per hipertexts en línia 2

"These Waves of Girls" - Caitlin Fisher: http://www.yorku.ca/caitlin/waves/

    La primera pàgina fa servir una imatge del cel en moviement i l'audio d'una noia (o més d'una) rient. Passat uns segona passa automàticament a la pàgina principal. Si passem el ratolí per sobre la imatge de la paraula "Listen" (Escoltar), apareix un índex amb diversos hipervincles organitzats per temes.
    Al clicar sobre un tema s'obre una pestanya nova en el navegador amb un text. El text, per la seva banda, també està ple d'hipervincles que porta el lector cap a altres textos dins del mateix tema. Alguns textos estan acompanyats per audio (bastant molestos) i altres tene imatges que també serveixen d'enllaços. A l'esquerra de la pantalla hi ha un índex amb els títols de les obres del tema. Des de l'índex també es pot tornar a la pàgina principal.
    Personalment, no m'agrada gens aquest hipertext. És avorrit i resulta massa fàcil confondre's entre tants enllaços. No sembla haver-hi hi ha cap ordre i els textos no estan relacionats (a penes) entre ells. El format és antic i simple, mentre la tipografia i les imatges són bàsics.

2 comentarios:

  1. Tens raó Ryan, jo tambè ho he analitzat i tinc la mateixa sensació

    ResponderEliminar
  2. Totalment d'acord amb vosaltres. Tant en aquest com en altres que he vist.
    De moment, de cinc només m'ha agradat 'Parthenia' i és l'únic que he trobat amb un funcionament coherent, a part d'agradar-me la idea de fons.

    En la resta he acabat més confusa que res més. Lectures que et porten a altres i acabes pensant que tot plegat és un sense sentit. Això si hi ha lectures i no són simples frases escuetes o sons...

    ResponderEliminar